En liten lista. Bara för att kunna slippa göra något jag skulle behöva göra.

 

Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

One tree hill, den serien består mest utav kärlek, även om det går upp och ner. Man blir så glad av deras liv på nåt sätt, för allt är så fint, men samtidigt svårt och jobbigt - därav lite realistisk! 

Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Busschaufför, barnmorska, taxichaufför, polis... (Ja, jag har alltid älskat att typ, köra saker.. helst bilar) Jag hade säkert många, mångra fler drömmar, men jag kommer inte ihåg allt just nu.

Vilken är din bästa doft?

Doften av "min kärlek" kanske? Typ när man ligger och bara håller om varandra, den doften.

Eller, babydoft. Doften av barnkläder och barn, den är faktiskt oslagbar den också. Gosig liksom. Fattar ni?

 

Du får veta att jorden kommer att gå under om 12 timmar, vad gör du?

Ingen aning. Vad gör man? Alla drömmar går i kras.

Spenderar tid med min familj? Träffar någon och försöker bli kär under dessa timmar? För det är något jag verkligen vill uppleva igen. Det finns nästan ingen bättre känsla.

  

Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

Typ, allt? Hela livet såklart. Även om jag ibland känner att killars liv kanske är enklare, så tror jag inte det. Det finns alltid för -och nackdelar med allt. Det beror på vilka jag skulle umgås med? Om man som kille i "det gänget" kan prata känslor osv? Annars skulle nog det vara rätt annorlunda. Vissa killar är så omogen att dem inte kan snacka känslor. Jag vill inte vara i ett gäng där det alltid bara handlar om brudar, supa & knulla. Är så jävulusiskt trött på sådant nu så det ska bli så könt att åka iväg. Ah. För att sedan upptäcka att "nähepp, det hade visst inte hänt nånting i denna stad efter ett år."

Ah. Nä, jag vet inte. Det skulle vara spännande. Och jag fortsätter drömma om -och hoppas att det är lite enklare. Vi tjejer får genomlida många jobbiga småsaker liksom. 

 

Vilket är ditt favoritverktyg?

Verktyg? Hammaren? Den kan man göra mest med. Näemen, iPhonen? Kameran? Mitt hjärta? 

 Vad gör du om tio år?

Kör runt i en stor, bil med automatlåda. Typ en volvo xc90 som jag kör runt i nu ibland. Jag har ett eller två fina, underbara barn. En underbar man/sambo/kärlek. Har ett bra jobb, ett fint hus kanske? Åker på någon utlandsresa osv. varje år, vi lever lyckligt. Min familj är frisk och problemen är inte större än att strumporna blir omaka par efter tvätten ungefär. Who am I to blame? Klart man drömmer om ett perfekt liv. Nästintill iallafall, men bara jag är lycklig. Jag kan leva med motgångar, för det måste man kunna. Men jag vill vara lycklig om 10 år, också.

Vilken är din bästa danslåt?

Ingen tror jag, det är sällan jag dansar. Det beror på vart man är!

 

 Om du var skitbra på att sy, vad är det första du skulle sy då?

 Barnkläder! En fin klänning kanske? 

Hur skulle du hantera om du vann typ 108 000 000 kr?

Hantera? Skulle väl inte förstå det förrän alla pengarna var slut typ. Men jag skulle skänka en massa till viktiga fonder och så skulle jag ge bort till mamma och pappa. Jag skulle bjuda dem på massa resor, jag skulle resa runt i Bali, Australien, USA och allt! Köpa en fin bil, försöka bli av med mina allergier? (Finns säkert nåt sätt att få bort dem på), och så skulle jag göra en walk in closet. Så jag hittar mina kläder.

Men jag skulle nog framförallt skapa en organisation eller hjälpa nån mindre organisation. Hjälpa nåt barnhem i nåt utsatt land eller bygga några hus osv. så dem har nånstanns att sova och så att de kan laga egen riktig mat osv. Hjälpa till vill jag göra. Kanske återskapa Waka waka UF. Jag vet att vi skulle ha kunnat kommit långt med den idén.

Har du några drömmar om livet? 

 Jag har massa drömmar om livet. Den största har alltid varit att ha en fin pojkvän/man som jag vill bilda en familj med. Och då vill jag att båda vi två har ett bra jobb där vi trivs så att barnen får den bästa uppväxten de kan få.

 

Vad är du bäst på? 

Att bry mig. Vara omtänksam och kunna prata om allt. Göra människor glada? Få folk att skratta? Sedan är jag duktig på att inte bara skita i viktiga saker, jag tar tag i dem och försöker reda ut dem, om dom är relevanta. Det kan jag hata med vissa människor, att dem bara leker med livet och låter viktiga saker rinna ut i sanden. Inte OK!

Det är nog mycket mer, men äh. De viktigaste fick jag med.

 

 Är du beroende av något?

 Mat, sömn, glädje, att skratta, kärlek, känna mig behövd, känna mig trygg, pengar? Ett hem. Gud, ALLT. Eller alltså, inte gud i sig. Men ja, ni fattar.

Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Musik som spelades och var populär år 2000-2010 tror jag. Då man växte upp, innan man blev kvinna, haha. Innan man började få känslor för killar och blev hjärtekrossad för första gången osv. För dem tiderna är liksom- nu också. Men ändå inte.

Jag får nostalgikänslor när jag hör vissa låtar från årsskiftet 2002, då vi satt och väntade på flyget påväg hem från Thailand, typ på arlanda, och farfar hade haft en stroke innan vi åkte, och han hade förflyttats till hemmet i Liden. Såna låtar kan jag komma ihåg än idag. Vi satt på arlanda och väntade på att McDonalds skulle öppna så att jag kunde få avnjuta en äcklig eggMcMuffin. Natten därpå avled han och morgonen därefter blev pappa inlagd och höll på att stryka med han också. Dem låtarna är nostalgi på ett hemskt vis. Det är annat med Spice girls.

Vad gör dig riktigt förbannad?

Allt kan få mig förbannad om jag inte har ätit på typ 7 timmar och inte sovit mer än 5. Men orättvisan här i världen gör väl en förbannad såklart. Saker som man inte kan göra något åt. Folk som gör sina val och man har liksom inget att komma med, dem bara gör som dem vill i nuet. Svek! Människor som inte kämpar. Människor som inte har några gränser. Omogna människor. Haha, jag riktar mycket hat åt vissa människor. Men det är ju trots allt vi som skapar världen? Såklart att det är.

Jag hatar att jag inte har något tålamod och att jag stänger ute känslor. Att jag bryr mig om människor, helt i onödan ibland, och bara får skit tillbaka. Sånt gör mig förbannad.

Men efter ett år i USA så tror jag att jag har arbetat bort det där med tålamodet och känslorna. Till skillnad från vissa människor (där kom det igen) så strävar jag hela tiden efter att utvecklas och bli en bättre människa :)) En parantes: "Man ska aldrig vara nöjd. Då blir man bekväm." Så sa min morbror.

Däremot bör man ju prioritera vad man borde vara nöjd med och inte, så man inte kastar bort något viktigt. 

 Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

Jag vet att det finns någon reklam som har fått mig att säga rakt ut, "DEN var bra!!" Men så klart så kommer jag inte ihåg den nu. Ica reklamerna är dock bra, och Com hem har väl lyckats några gånger. Men ska jag vara ärlig så ser jag sällan på tv. 

Är du dig lik nu, som du var när du var barn?

Enligt mamma så är det väl ett "NJA". Jag är tydligen lika drivande iallafall. "Kan själv". Ja, självständig har jag alltid varit. Sedan har jag väl alltid varit en sån som har mycket kompisar, i olika "gäng" osv. Jag skapar nya kontakter var och varannan dag, och så. 

 
Men gud vilken bra kvällsläsning ni fick nu. 
 
Xo xo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0